کسب وکار
قالب وبلاگ
جستجو

بدون شک توسعه کسب‌وکار، اولین اولویت هر شرکتی است که می‌خواهد در مسیرش رشد و ترقی داشته باشد. راه‌های توسعه کسب‌وکار بی‌شمار است و نمی‌توان نسخه مشترکی برای توسعه همه کسب‌وکار‌ها تجویز کرد.

 

برخی از روش‌ها ممکن است برای کسب‌وکاری بسیار مناسب باشد، در حالی که همان شیوه در کسب‌وکار دیگری شاید اثربخشی چندانی نداشته باشد. از این رو در این گزارش سعی کردیم روش‌هایی را بر اساس نظر کارآفرینان موفق مرور کنیم که از نگاه بسیاری از کارآفرینان دور می‌ماند، اما می‌تواند در توسعه کسب‌وکار‌ها بسیار مفید و اثربخش باشد.

 

فعالیت‌های جانبی فراتر از محیط کار

 

بررسی کنید کارمندان‌تان بیشتر به چه نوع فعالیت‌هایی علاقه‌مند هستند و بر اساس آن با تقویت این علاقه‌ها و شاخ و برگ دادن به آن‌ها می‌توانید حوزه فعالیت‌های شرکت را توسعه ببخشید. به عنوان مثال فعالیت‌های عام‌المنفعه‌ای مانند اشتغال خانگی زنان، آموزش و مشاوره‌های کسب‌وکاری، بهبود شرایط بی‌خانمان‌ها و خدماتی از این قبیل می‌توانند کمک کنند به جنبه‌های دیگری به غیر از کسب‌وکارتان وارد شوید.

 

به این ترتیب با افزایش فعالیت‌های مجموعه علاوه بر این که ارتباطات‌تان گسترده‌تر می‌شود و به نوعی شناخته‌تر می‌شوید، کارمندان‌تان نیز تعلق خاطر بیشتری به مجموعه پیدا خواهند کرد و با انگیزه بیشتری به وظایف‌شان می‌پردازند.

 

مشابه این اتفاق در خصوص مشتریان نیز ایجاد خواهد شد. مردم معمولا از کسب‌وکار‌هایی که می‌دانند به فکر جامعه و مشکلات مردم است، استقبال بیشتری می‌کنند و نگاه مثبت‌تری به چنین مجموعه‌هایی خواهند داشت.

 



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
بازدید : 58
[ 1398/10/14 ] [ 1398/10/14 ] [ gilani ]

صرف نظر از مزایای عصر دیجیتال، یکی از اشکالات بزرگ آن، قرار گرفتن در معرض حواس‌پرتی گسترده است. عواملی تاثیرگذار چون نیاز بی‌پایان برای جستجوی اطلاعات در Google، جریان دائمی پیام‌های WhatsApp و موارد وسوسه‌انگیز سبد خرید Amazon. اگر چه هنوز به درستی نمی‌دانیم که تاثیر زندگی طولانی مدت در حباب دیجیتال بر مغز ما چیست، تحقیقات روانشناسی اخیر نشان می‌دهند که افزایش استفاده از رسانه‌های اجتماعی، با دشواری تمرکز، همدلی و مهارت‌های اجتماعی در ارتباط است. 

شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی در بهره‌وری مربوط به کار

یکی از زمینه‌های خاص تحقیقاتی که به دلیل بروز اختلال حواس‌پرتی در دنیای دیجیتال مجددا احیا شده است، «بهره‌وری مربوط به کار» می‌باشد. چیزی که به یک وسواس بسیار رایج تبدیل شده است. طبق گفته‌های Google Trends، افراد بیش‌تر از قبل، «چگونگی کارآمد بودن» را جستجو می‌کنند. تحقیقات اولیه در این زمینه، سیاست‌های سازمانی را برای تنظیم استفاده از رسانه‌های اجتماعی فراخوانده بودند. مطالعات تجربی، پیشرفت‌های بهره‌وری را از اجرای محدودکننده‌های وب سایت‌ها گزارش می‌دهند.

عملکرد ذهنی اختلال حواس‌پرتی

حواس‌پرتی پتانسیل افزایش کنجکاوی و خلاقیت را بالا می‌برد. هر چه اطلاعات کم به ظاهر نامربوط را فیلتر کنید، ایده‌ها و اختراعات شما اصیل‌تر و غیرمعمول‌تر می‌شوند. بنابراین، ناتوانی در تحمل یکنواختی، کسالت و تکرار، افراد را تشویق می‌کند تا به دنبال تجربیات جدید و غیرمتعارف، گسترش ذهن و افق دید و همچنین پرورش حس کنجکاوی اجتماعی، فکری و تجربی خود باشند. اگر شغلی را پیدا کنید که مناسب عادات طبیعی و تمایلات رفتاری شما باشد، آن عادات و تمایلات خود را به شکل «استعداد» جلوه خواهند داد. در محیطی که تمایلات و علایق طبیعی شما ارزشمند شمرده شوند، احتمال حضور سازنده شما به میزان قابل توجهی بیش‌تر خواهد بود. در این جا 4 شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی و بهره‌مندی از آن در افزایش بهره‌وری کاری را معرفی خواهیم کرد. اگر خود را قادر به تمرکز روی یک کار مشخص برای مدت طولانی نمی‌دانید، به ادامه مطلب توجه کنید:

1. کارآفرین

معدود مسیرهای شغلی‌ای هستند که نسبت به کارآفرینی تنوع بیش‌تری به شما ارائه می‌دهند. این موارد شامل ساده‌ترین و کوچک‌ترین نسخه آن یعنی خود اشتغالی و رئیس بودن برای خود است. در موارد بزرگ‌تر از خلق یک ایده و پیدا کردن منابع لازم برای عملی ساختن این ایده گرفته تا تعامل با ذی‌نفعان اصلی، فروش و توسعه تجارت مطرح می‌شود. اکنون که زمان خودتان را به یک تجارت تبدیل کرده‌اید، دیگر هیچ فرصتی برای خستگی و یکنواختی نخواهید داشت. با کمال تعجب، متاآنالیزها نشان می‌دهند که کارآفرینان تمایل به سطح بالاتری از «پذیرا بودن در کسب تجربه» دارند. آن‌ها از نظر کنجکاوی، علاقه به تنوع و جدید بودن، از سایر افراد متمایز می‌شوند. کم‌تر احتمال تحمل یکنواختی و قابل پیش‌بینی بودن را دارند. همچنین در مقایسه با افراد کاملا روزمره، طیف وسیعی از مهارت‌ها و تخصص‌ها را توسعه می‌دهند.

2. روابط عمومی، تولید محتوا و رسانه

اگر در توجه به یک موضوع خاص برای مدت طولانی مشکل دارید، بد نیست به سراغ یک حرفه در روابط عمومی یا تولید محتوا و رسانه بروید. در واقع، به ندرت لحظه‌ای کسل‌کننده خواهید داشت. شما باید مشتریانی را از صنایع و مشاغل مختلف مدیریت کنید، آماده باشید تا نسبت به هر گونه رویداد خبری واکنش نشان دهید یا یاد بگیرید که چگونه با مخاطبان بسیار متفاوت و در طیف گسترده‌ای از رسانه‌ها ارتباط برقرار کنید. متخصصان روابط عمومی باید بتوانند مقدار زیادی از اطلاعات را جذب و ترکیب و تا حد امکان فیلتر کنند. آن‌ها حواس‌پرتی را به مواد اولیه مطالب و داستان‌های خود تبدیل می‌کنند. تولید محتوا شما را ملزم می‌کند که یک فرد کل‌گرا و راحت در ایده‌پردازی اولیه مفاهیم و مدیریت بسیاری از مراحل اجرایی باشید. از نمایشنامه‌نویسی گرفته تا برنامه‌ریزی، بازیگری و کارگردانی مشاغل مناسب شما در این زمینه خواهند بود.

3. مشاور

از دیگر گزینه‌های خوب شغلی برای جلوگیری از یکنواختی و روزمرگی، مشاوره است. صرف نظر از انواع مختلف مشاوره، آن‌ها  به طور معمول از یک ذهن سرگردان، پذیرا بودن در کسب تجربه جدید و کمبود تمرکز بهره‌مند می‌شوند. توجه داشته باشید که در حالی که تخصص محتوای اصلی در مشاوره است؛ با این حال، آن چه می‌دانید، از آن چه مایل به یادگیریش هستید، اهمیت کم‌تری دارد. مشاوران زمانی که کل‌گرا باشند، همیشه موفق‌تر هستند. در این حالت آن‌ها به جای این که به یک موضوع و یا زاویه‌ای محدود توجه داشته باشند، عمومی‌تر می‌بینند. علاوه بر این، هر فرد مراجعه کننده، فرصتی بی‌نظیر برای یادگیری چیزهای جدید، درک و توسعه تخصص جدید است.

4. روزنامه‌نگار

اگر روحیه بیش‌فعالی فکری دارید، روزنامه‌نگاری گزینه نهایی شماست. در حقیقت، این حرفه عناصری از سه شغل ذکر شده را ترکیب می‌کند. شما باید مانند یک کارآفرین نام تجاری خود را مطرح کرده و بفروشید؛ همیشه نسبت به اخبار و رویدادهای دنیای واقعی پذیرا و واکنشی باشید. باید بتوانید به راحتی از یک موضوع به موضوع دیگر بروید تا همیشه سوالات جدید را کاوش کنید. این بدان معناست که حواس‌پرتی خود را به تجربیات یادگیری واقعی تبدیل کنید و نسبت به آن چه می‌توانید بیاموزید، احساسات کم‌تری داشته باشید. همان طور که فیلسوف اخلاقی و اجتماعی آمریکایی «Eric Hoffer» خاطرنشان کرد:

در زمان تحولات عمیق، یادگیرندگان، زمین را به ارث می‌برند. در حالی که آموختگان، خود را به زیبایی مجهز می‌کنند تا با دنیایی که دیگر وجود ندارد مقابله نمایند.

بهترین انتخاب شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی

در مجموع‌، اگر بخواهید توجه خود را بهبود بخشید، نیازی به استرس نیست. الگوهای معمولی تمرکز و حواس‌پرتی شما، بخشی ذاتی از درونتان و چیزی که شما را به خود واقعیتان تبدیل می‌کند، هستند. یک رویکرد بهتر برای بهبود عملکرد شغلی و به حداکثر رساندن پتانسیل خود، شناسایی نقشی است که مناسب برای شرایط طبیعی شما باشد. به جای دنبال کردن احساسات خود، سعی کنید شخصیتتان را دنبال کنید. شما چه عناوین دیگری برای شغل مناسب اختلال حواس‌پرتی می‌شناسید؟ 

منبع



درباره : کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
بازدید : 61
[ 1398/10/11 ] [ 1398/10/11 ] [ gilani ]

مصاحبه‌های شغلی برای افرادی که به دنبال شغل هستند و هم‌چنین برای سازمان‌ها بسیار مهم است. در یک آزمون استخدامی شما فرصت کافی برای فکر کردن و پاسخ دادن به سوالات را دارید، اما در مصاحبه استخدامی گفتگوها دو جانبه است و هیچ زمانی برای فکر کردن وجود ندارد.

بنابراین باید به دنبال راهکارهایی باشید که بتوانید بهترین پاسخ به سوالات را در کمترین زمان ممکن ارائه کنید. هر چه تعداد متقاضیان یک شغل بیشتر باشد، کار شما هم سخت‌تر خواهد بود.

در مصاحبه شغلی چه بگوییم؟

بنابراین بهترین کار اینست که لیستی از سوالات معمول مصاحبه‌های استخدامی را همراه با پاسخ‌های خود تهیه کنید. اما ممکن است، سوالاتی از شما پرسیده شود که قبلا به ذهن شما نرسیده باشد و در آن‌ لحظه مرتکب اشتباهاتی شوید که باعث شود نتوانید شغل مورد علاقه خود را به دست آورید. ب

نابراین ما به جمع‌آوری برخی اشتباهات رایج در مصاحبه‌های حضوری پرداخته‌ایم. اگر قبولی در یک مصاحبه شغلی برای‌تان از اهمیت بالایی برخوردار است، از مرتکب شدن اشتباهات زیر اجتناب کنید:



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران , موفقیت درکسب و کار , دلایل ورشکستگی , کسب و کار , کسب درامد , ایده برای کسب و کار , تولید محتوا , کسب درآمد از تولید محتوا , رشد کسب و کار ,
بازدید : 47
[ 1398/10/09 ] [ 1398/10/09 ] [ gilani ]

بهترین شغل های آزاد در ایران نیاز به فعالیت دوچندان و مداوم دارد اگر به دنبال شغل پردآمد و زودبازده هستید در اینجا لیست بهترین شغل های آزاد در ایران با درآمد بالا را برای شما گردآوری کرده ایم معرفی بهترین شغل های پردرآمد ایران با سرمایه کم را در ادامه بخوانید:



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران , موفقیت درکسب و کار , دلایل ورشکستگی , کسب و کار , کسب درامد ,
بازدید : 309
[ 1398/05/06 ] [ 1398/05/06 ] [ gilani ]

 

شاهد ورشکستگی و پایان تجارت یک شرکت بودن، بسیار سخت است. ۱۰ دلیل اصلی ورشکستگی در کسب‌وکارهای کوچک به شرح زیر است:

 

۱. فقدان سرمایه کافی

پول می‌تواند علت اصلی تمام ورشکستگی‌ها در تجارت باشد. صاحبان کسب‌وکارهای کوچک باید تخمین بزنند که به چه مقدار پول نیاز دارند تا بتوانند کار خود را راه‌اندازی کنند، آن را خوب اداره کنند و سپس در سطح خوبی نگه دارند و به عنوان یک شرکت بازرگانی موفق خود را مطرح سازند.
نورمن اسکاربورو استاد تجارت در کالج Presbyterian در کارولینای جنوبی می‌گوید:
«زمانی که سرمایه کافی ندارید و با فقدان سرمایه روبه‌رو می‌شوید، این موضوع می‌تواند خود شروع یک حرکت مارپیچی نزولی باشد که شما نمی‌توانید از آن جلوگیری کنید.»

 



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران , موفقیت درکسب و کار , دلایل ورشکستگی , کسب و کار , کسب درامد ,
بازدید : 65
[ 1398/05/03 ] [ 1398/05/03 ] [ gilani ]

بسیاری از افراد که به فکر راه اندازی کسب و کارهای کوچک هستند، گمان می‌کنند مهم‌ترین عامل موفقیت آن‌ها تنها وابسته به مسائل مالی است. اما این همه‌ی ماجرا نیست. موفقیت یک کسب و کار کوچک به عوامل متعددی بستگی دارد. به طور مثال چگونگی انجام تبلیغات در شبکه های اجتماعینظیر لینکدین، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی بر میزان رشد کسب و کارها بسیار تاثیرگذار است. همچنین ابزارها و اپلیکیشن‌های موجود در این زمینه نیز می‌تواند بسیار موثر واقع شود. اما چند عامل مهم وجود دارد که باعث موفقیت کسب و کارهای کوچک می‌شود و خوب است شما نیز با آن‌ها آشنا شوید. در ادامه با تراپی همراه باشید تا شما را با عوامل موفقیت صاحبان کسب و کارهای کوچک آشنا نمائیم.



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران , موفقیت درکسب و کار ,
بازدید : 53
[ 1398/05/02 ] [ 1398/05/02 ] [ gilani ]

هر آدمی دوست دارد کسب و کار زود بازده موفقی را با کم سرمایه راه‌اندازی کند تا پول دربیاورد یا پس‌اندازهایش را در جایی خرج کند تا بتواند پول بیشتری پس انداز کند. ولی کدام ایده کسب و کار جدید همان ایده ای است که شما می خواهید؟ این‌طور به‌نظر می‌رسد که یا هیچ‌وقت ایده‌های‌تان به اندازه‌ی کافی خوب نیستند یا این‌که در کسب و کار تجربه ندارید ولی اراده‌ی محکمی دارید که یک کارآفرین شوید! در این مقاله ۲۵ ایده کسب و کار جدید زود بازده و کم سرمایه را به شما معرفی می‌کنیم که هم جالب هستند و هم پرمنفعت. این کسب و کارها در همه‌جای جهان درآمدزا هستند.



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران ,
بازدید : 83
[ 1398/04/26 ] [ 1398/04/26 ] [ gilani ]

آیا می‌خواهید کسب و کار جدیدی شروع کنید ولی از شکست در آن می‌ترسید؟ در ادامه دلایل عمده‌ی شکست بسیاری از کسب و کارها به همراه راه‌های جلوگیری از آنها را برای‌تان خواهم گفت.

هر کارآفرینی که خطر شروع یک کسب و کار را به جان می‌خرد، در پس ذهن‌اش بهسود فکر می‌کند. داشتن یک کسب و کار می‌تواند بسیار سودمند و در عین حال، بسیار پرخطر باشد. عوامل مشخصی وجود دارند که می‌توانند باعث شکست یک کسب و کار شوند، ولی عدم تحقیق مناسب و کافی در مورد سوددهی بازار پیش از چنین سرمایه‌گذاری پرخطری یکی از دلایل اصلی شکست در کسب و کار است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بازده، شور و اشتیاق، کلید موفقیت در کسب و کار است ولی نمی‌تواند سوددهی را تضمین کند. اگر در مورد چیزی شور و اشتیاق داشته باشید ولی نتوانید از آن پول بسازید، و با این حال، خطر سرمایه‌گذاری را نیز در آن بپذیرید، آن‌گاه بیش‌تر شبیه یک خَیِر و کارآفرین اجتماعی هستید که بدون چشم‌داشت یا با حداقل سود می‌خواهد به دیگران خدمت کند.

پیش از قبول خطر و سرمایه‌گذاری در هر کسب و کاری، تحقیق جامع و مشورت با متخصصان، بسیار شایسته و مفید است. هیچ‌کس نمی‌خواهد کسب و کاری شکست‌خورده داشته باشد. افتخار هر کارآفرینی این است که شاهد رشد و سود پایدار کسب و کارش باشد.

برخی کارآفرینان کسب و کاری راه می‌اندازند ولی به دلیل برخی عوامل خاص، کسب و کارشان پس از مدت کوتاهی دچار شکست می‌شود. در ادامه به بحث در مورد برخی علل اساسی شکست کسب و کارها خواهم پرداخت.



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران ,
بازدید : 38
[ 1398/04/24 ] [ 1398/04/24 ] [ gilani ]

در سال‌های ایده کار در منزل در تمام دنیا رو به رشد شده. چون با افزایش مشغله و گرفتاری خانواده‌ها، مشتریان محصولات خانگی را به محصولات صنعتی ترجیح می‌دهند. به‌عنوان‌مثال در حال حاضر کمتر خانواده‌ای تمایل دارد، قند مصرفی خود را به‌صورت کله‌قند خریداری کرده و در خانه خرد کند یا خرید سبزی‌ خردشده یا خشک‌شده رواج زیادی پیداکرده است. همین موضوع فرصت‌های شغلی مناسبی ایجاد می‌کند.



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی , کسب درآمد ,
برچسب ها : سب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران ,
بازدید : 134
[ 1398/04/18 ] [ 1398/04/18 ] [ gilani ]

ردرآمدترین شغلهای ایران و شغل های پر درآمد در ایران، تقریبا شغلهای نزدیک به هم هستند البته با کمی تفاوت. به عنوان مثال جراحان زیبایی در بین پردرآمدترین مشاغل در ایران و جهان هستند با این تفاوت که در ایران جراحان زیبایی بینی و در کشورهای دیگر جراحان زیبایی شکم و.. درآمد بالایی دارند.پردرآمدترین شغلهادلایل بسیاری وجود دارند که باعث می شوند هیچ کس دوست نداشته باشد کسی از میزان دقیق دارایی اش باخبر شود. اینها تنها محدود به قشر پردرآمد جامعه هم نمی شود، اگر به دوروبرتان دقت کنید، حتی آدم های کم درآمد هم به طور دقیق به شما نمی گویند چقدر درآمد دارند!بنابراین پرس و جو درباره پردرآمدترین مشاغل حال حاضر ایران را آغاز کردیم و فهرستی که همراه با توضیح می خوانید حاصل همین جست و جو میان جامعه محافظه کار ایران است!



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی , انگیزش , کسب درآمد ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , پردرآمد ترین مشاغل , پردرآمد ترین مشاغل در ایران , برترین مشاغل ایران ,
بازدید : 150
[ 1398/04/17 ] [ 1398/04/17 ] [ gilani ]

با پیدایش مجموعه‌های انسانی و تولید جمعیت شهری نیاز به کار و درآمدسازی و برنامه‌ریزی برای ساخت زندگی خانوادگی نیز آغاز شد.

در این میان هر فرد یا افراد وابسته به بخش‌های مختلف شهری، باید نوعی شغل و کار را پیشه می‌کرد که هم به درد جامعه اطرافش بخورد و هم توجه دیگران را برای تهیه و خرید آن جلب کند، اما کارهای شناخته شده که از پدر به فرزند و از استاد به شاگرد می‌رسید، ماندگاری داشت و بعضی از این مشاغل با نوین شدن و استفاده از فناوری‌های جدید در ادامه آن روزگار هنوز هم مورد استفاده است، مثل وابستگی اقتصادی به انواع نان و تهیه آن. همانگونه که می‌دانیم و می‌بینیم، با استفاده از ماشین‌آلات و برنامه‌ریزی‌های جدید، نان‌های جدیدی به سفره‌ها آمده است. اما نان سفره سنتی هنوز هم سنگک است، تافتون است و لواش و البته بربری که حالا در همه شهرها تولید می‌شود و از نظر درآمد و اقتصاد وابسته به آن مورد استفاده همه مردم در شهرها و روستاهاست. 



ادامه مطلب

درباره : کسب و کار اینترنتی , کسب و کار سنتی ,
برچسب ها : کسب و کار اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , درآمد دلاری , درآمد دلاری درخانه , کسب و کار های خانگی , کار درمنزل , کسب درآمد ارزی , کسب درآمد از اینترنت درخانه , مشاغل قدیمی , خاطره بازی , مشاغل منسوخ شده ,
بازدید : 784
[ 1398/04/12 ] [ 1398/04/12 ] [ gilani ]
.: Weblog Themes By graphist :.

::

اعضاء
ورود کاربران

رمز عبور را فراموش کردم ؟



عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
درباره وبلاگ

مجله ی آموزشی و اخبار کسب و کار

موضوعات
آمار سایت
بازديدهاي امروز : 43 نفر
بازديدهاي ديروز : 2 نفر
كل بازديدها : 19,922 نفر
بازدید این ماه : 279 نفر
بازدید ماه قبل : 597 نفر
کل نظرات : 0 عدد
كل مطالب : 47 عدد
كل اعضا : 0 عدد
افراد آنلاین : 1 نفر

تبادل لینک

خرید بک لینک